UNALOMFILOZÓFIÁK [UFI]

2019.máj.24.
Írta: efmint 6 komment

A Rémkirály a harmadik felvonásban is csillagos ötös!

john-wick-3-felvonas--parabellum_1.jpg

Nagyon jó volt a John Wick harmadik része, de nem értem, hogy miért közlekedik benne úgy Keanu Reeves, mint akit szorít a cipő. Vagy Keanu Reeves minden filmben így közlekedett, mert egy picit csámpás, csak nekem nem tűnt fel eddig? Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baja.  

A lényeg, hogyha az ember el tud vonatkoztatni a gravitáció és a fizika törvényeitől, akkor kiváló péntek délutáni agyzsibbasztónak a Parabellum. Sőt kötelező egy húzós hét után.  

Tovább

Kár volt felkelni hajnalban a Trónok harca befejezése miatt!

kit.jpg

Igaza volt Kit Haringtonnak, a legjobban a KIÁBRÁNDÍTÓ jellemezi a Trónok harca befejezését. Az évadzáró után konkrétan az volt az első gondolatom, hogy le kéne húznom a pizsama alsóm és vörösre verni a valagam, hogy ezért képes voltam hajnali négykor felkelni. M
egint ordas baromságokkal volt teletömve az epizód, a baj csak az, hogy innentől kezdve már reménykedni se reménykedhet az ember, hogy lesz ez még jobb is és a végére csak kikerekedik valami értékelhető. Spoiler: Nem kerekedik ki! 

Tovább

Nem okozott csalódást a Gomorra 4. évada sem

gomorra4_1.jpg

 

A hétvégén volt időm ledarálni a Gomorra 4. évadát, azután láttam neki, hogy olvastam, hogy ledozerolják a nápolyi Secondilianot, ahol a Gomorra jelentős cselekménye játszódik. Így, hogy már tudom mi lett az évad vége nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 2020/21 - re tervezett folytatást hogy oldják meg.  De ne szaladjunk ennyire előre, lényeg a lényeg, nem okozott csalódást az új évad, sőt. 

Tovább
2019.máj.16.
Írta: efmint 27 komment

A normális Trónok harca befejezésnek harangoztak

SPOILER VESZÉLY !!!

Képtalálat a következőre: „daenerys targaryen”

(Hát lehet erre a pofira haragudni???)Nem vagyok nagy Trónok harca rajongó, de követem a sorozatot és hazudnék, ha azt mondanám nincs besózva a valagam amiatt milyen lezárást kap. Sajnos a nyolcadik évad ötödik része után akaratlanul is azon kezdtem filózni, nehogy már ez a jobb sorsa érdemes sztori is olyan véget érjen, mint anno a Maffiózók. 

Tovább