UNALOMFILOZÓFIÁK [UFI]

2020.jan.19.
Írta: efmint 1 komment

Fe'henc, a konyhatündérség Niccoló Paganinije

csirke_3.jpg

Méghozzá azért, mert elkészítette a tejfölben sült csirkecombok receptet, amelynek a nehézségi szintje a receptneked.hu alapján ugyan kezdőknek besorolású, de senkit ne tévesszen meg ez a félre kategorizálás, mert a folyamatok során van olyan, hogy alufóliával lefedés, meg sütőből ki és újra be, úgyhogy ez nekem, akinek kb. annyi kapcsolata van a sütés főzéssel, mint prostituáltnak a Szent Atyával, nagyon nehéz. 

Tovább

A sátánista nagyi hagyatéka

la_inf01.jpg

A La Influencianak nem volt se füle se farka, pedig eddig meg voltam győződve arról, hogy a spanyolok jó horrorokat csinálnak, ráadásul Netflixre készült a produkció, így gondoltam, ha szombat esti mozinak ezt választom nem lövök túl nagy bakot. És bár megvolt a filmben a francia és spanyol horror filmekre jellemező furcsa atmoszféra, ennek ellenére a történet harmat gyengére sikerült, én pedig bakot lőttem, méghozzá egy kecskebakot. 

Tovább
2020.jan.14.
Írta: efmint 2 komment

Ariana Grande kisasszony, a veszedelmes nőszemély.

ariana.png


A poszt arra vállalkozik, hogy górcső alá vegye Ariana Grande művésznő 2016 - ban megjelent Dangerous Woman című ars poeticának is beillő nótáját. Lássuk tehát, vajon mire gondolhatott a költőnő, amikor a világba ordította, hogy ő bizony nem csak hölgy, de ezen kívül dangerous is, vagy ha nem, hát 3 perc 55 másodpercig biztosan úgy érezte magát. 

Tovább
2020.jan.11.
Írta: efmint 13 komment

Tizenegyezer méter mélyen senki sem hallja az ordításodat

underwater-df-02880_rv2_cc_rgb.jpg

Az Árok(Underwater) lehetett volna sok minden, akár még egy jó kis víz alatti Nyolcadik utas a halál is,  ami láthatóan a rendező fejében is megfordult, mert egy jelenetbe utalt is erre a drágám, de nem lett, és azért nem, mert az ócska életszerűtlen párbeszédek, a béna egysíkú kidolgozatlan mellékszereplők és néhány átgondolatlan bárgyúság elrontotta az összképet.

Tovább