Kirántott csirke + Fos mustár = Csalódás

sjburger.jpg

Kipróbáltam a KFC - s sajtburgert és amennyire jónak tűnt elsőre a csirkés sajtburi koncepciója, akkora csalódás volt az első harapás. 

Nem sokon múlott a bukás, merthogy a kirántott csirke jó, hozzá a csemege ubi karikák jók , a buci is jó, a ketchup is jó, csak egy dolog nem jó, a mustár, az nagyon nem, és ezzel sikerült is elkúrni az egészet. Nem ám valami dijonira kell itt gondolni, hanem arra a klasszik fapadosra,  amit kolbász mellé szokott enni az ember, legalább is ha az ízlelőbimbóim nem vertek át. De, szerintem nem.


Fel is tettem magamnak majszolás közben  a kérdést: ezt a mustárt mégis miért kellett? 

A szendvicsből nem érezni mást csak a mustárt. Hiába csípős a csirke, olyan mintha egy mustáros zsömlét ennék, ami néhol nyomokban csirke plusz uborka kombó ízt ís tartalmaz. Mustár, mustár, mustár. Tragédia kérem. 

Sajtburger boxot vettem, úgyhogy egyből kettőt is tudtam tesztelni, így a felmérés számomra reprezentatív. Szerencse a szerencsétlenségben hogy rögvest le tudtam folytani a csalódásomat 5 db Hot Wingsel.

Na mindegy. Az én ízlésem bizonyos hogy nem csalhatatlan, lehet hogy az évszázad találmánya a KFC - s sajtburi, de ezt a mustáros koncepciót mégis kikérem magának, pontosabban többet nem, így csalódásomat muszáj volt "papírra vetnem". 

A végére még csak annyit, hogy : majonéz, és akkor ilyen élmény lesz a buri: 

source.gif_258x240---

borítókép: www.google.com
gif: www.giphy.com