Theon Greyjoy nemi szervének problematikája

tgj.jpg

Úgy voltam vele, hogy mielőtt belevágok a Trónok Harca nyolcadik évadába, nem árt  az ismétlés, szóval nekiláttam a darálónak.  Bőven letoltam már a harmadik évadot, túl vagyok Theon Greyjoy a.k.a Bűzős kasztrálásán, de egyszerűen nem hagy nyugodni egy kérdés, ami említett úriember falloszával áll szoros kapcsolatban. 


Pontosítok. Talán a kasztrálás nem is a megfelelő szó arra, ami történt, merthogy nem csak a zacsi s annak becses tartalma, de a komplett pisilő is ment a levesbe. Illetve a problémám se a fallosszal van, hanem épp annak hiányából fakad, átgondolva pedig azt kell mondjam,  a poszt címe is csalóka, node sebaj. A lényeg, hogy a baj előtt egy perccel még nem volt semmi baj, de most már van. 

De mielőtt rátérnék a problémára , kis intermezzo.


Az ember ugye igyekszik színesebbé tenni a fogalmazását, és csak felcsapja néha a szinoníma szótárat. Ilyenkor előfordul, hogy olyasmibe fut bele, amire tényleg csak a legtisztább gyermeki ártatlansággal tud rácsodálkozni: 
Na de vissza Bűzös nyeles aszpirinjének kérdéséhez.

Oké, hogy levágták a pöcsét és nem fertőződött el, nem kapott vérmérgezést, nem vérzett el, kibírta, túlélte, begyógyult satöbbi. De kérem, ezek után hogy a túróba tudott hugyozni szerencsétlen vaddisznó? 

Egyrészt a beavatkozás utáni napokban, de tovább megyek, később ? Erre kellene egy megnyugtató válasz. Ez az igazán fontos kérdés, nem az, hogy kiül a Vastrónra.

 

giphy.gif_248x217---
képek forrása: www.google.hu, www.szinonimaszotar.hu
gif forrása: giphy.com