Meg lett írva a történelem, Zsuzsu lett a VV9 győztese!

vv_zsu.jpg


Tegnap hatalmas csili-vilivel, bonanza banzájjal megszületett a nem tudom hány hónapos ámokfutás másnéven Való Világ "póvered báj" Big Brother 9 győztese és VV Zsuzsu lett a befutó. Jajj de jó, jajj de szuper, végre női győztest avathatott a Való Világ (9 "póvered by" Big Brother)

 

 

Olyan nagy dolog ez, hogy Puskás Petiék nagy hirtelen nem is tudták meghatározni, hogy ki is írt most akkor történelmet: ők, a nézők, vagy esetleg Zsuzsu? Na mindegy, a reggeli sajtóból én már azt olvastam ki, hogy eldőlt a kérdés, és Zsuzsu az, aki hatalmas ökolábnyomot hagyott a médiatörténelem margóján.

Egyébként ezért a legőszintébb elismerésem neki, tényleg nem tűnt egyszerűnek végig tolni a játékot. (Csak az a fránya piros ruha az egyik párbajon és most. :( ) 

Egy szépség hiba van csak: szerintem sajnos mégse fogott annyira vastagon az a ceruza a történelem üzenőfüzetébe.

A Big Brother első szériáját kapásból hölgy nyerte (szegény, azóta sincs túl jó formában :-( ), ez meg ugye az a Való Világ, ami meg van póverelve a Big Brotherrel, úgyhogy széttárt kezekkel, hatalmas kérdőjellel a fejem fölött állok, hogy akkor most mi a fasz van? 

Hát nem egyszerű dolog ez a történelem írás, úgyhogy megyek is inkább megnézem a Das Experimentet, viszont azt még szeretném előtte kiemelni, hogy mostmár tényleg végérvényesen, megkérdőjelezhetetlenül, örökidőkre eldőlt, hogy VV ZSUZSU nem egy színésznő!!! Értem???

 


---

kép forrása: www.rtl.hu
video forrása: www.youtube.com