Griff Furst megcsinálta az évszázad legjobb cápás filmjét!

Mi lehet jobb egy cápás filmnél? Bizony- bizony, egy szellemcápás film! 


Képtalálat a következőre: „griff furst ghostshark”

2012 / 13 idusán a világhírű rendező Griff Furst gondolt egy merészet és megírta a Szellemcápa forgatókönyvét, de itt nem állt meg, hanem amíg még lendületben volt gyorsan  megrendezte illetve megproducerkedte ezt a barátok között is nettó remekművet, a Szellemcápát (GhostShark). Rendezői zseniéről sokat elmond, hogy még ebben az évben vászonra vitte a Mega - aligátor : A féktelen ragadozó - t is, de ezt most inkább hagyjuk, másik történet.  

A lényeg, hogy a multitálentum Furst (merthogy amellett, hogy ír, rendez, vág és producerkedik színészként  olyan filmek stáblistáján tűnt fel a neve mint a : Testrabló idegenek, A szellemfarkas bosszúja,vagy A küldetése igaszságosztó) összehozott 84 percnyi zsenialitást, amelynek tényleg minden percre érték.

 

Kapcsolódó kép
(Griff Furst nem csak istentelenül tehetséges, de mocskos jóképű is, all in one típusú srác!)

A történetet úgy ahogy általában a professzionális alkotók  ő se spilázta túl. Szép letisztult vonalvezetésű sztorit hozott össze. Van ugye egy cápa, akit gonosz orvhorgászok nemcsak kegyetlenül lemészárolnak, de még köpnek is a mélytengeri sírjára. Na ezen főhősünk, a cápa, kegyetlenül megsértődik és úgy határoz, hogy akkor most feltámad és kurvára kikéri magának az egészet.  

Persze ahogy az lenni szokott, égtelen haragját nem elégíti ki pusztán a gyors leszámolás megkínzóival, így a közeli kisváros felé fordítja foszforeszkáló hátúszóját hogy egyszerű nyárspolgárokon élje ki csillapodni nem akaró világfájdalmát. 

Legyen elég annyi, hogy ezek után úgy belejön a kísértésbe és a terrorizálásba, hogy előbújik mindenhonnan, ami nedves.  Merthogy a túlvilági Carcharodon Carchariast már nem kötik olyan korlátok, minthogy a természetes élőközege az ilyen uszonyos igazságosztóknak általában a sósvíz. Jön ő mindenhonnan ami folyik: támad ballonos ásványvízből, szénsavmentes naturakvából, még zsebkendőbe bele nem száradt takonyból is, de azok sincsenek biztonságban, akiknek a délutáni vajaslekváros kalács elfogyasztása után kicsit hígabbra sikerült a székletük. 

Sajnos, ahogy a hasonló zsánerekben az lenni szokott a főszereplők, MacKenzie Rosman, Dave Randolph-Mayhem Davis meg a tököm tudja még kik (de világsztárok) gyorsan és ügyesen gátat szabnak a szellemcápa hőbörgésének. Kiderülnek a város sötét titokai, előkerülnek minden féle okkultista turpisságok, mi pedig újra csalódunk, hogy megint behúzott minket a csőbe egy film, mert agyunk helyett szívünkre hallgatva ismét a vesztes oldalra álltunk, hiába drukkoltunk a legszimpatikusabb  szereplőnek. :-( 

Mivel nagyvonalú vagyok, a 84 perces remekmű legjobb 8 percét meg tudjátok nézni alább. Aki esetleg ezután nem kap kedvet, hogy megnézze az évszázad legjobb filmjét, azt nem hibáztatom, de azért annyi legyen benne, hogy összeszégyeli legalább magát! 


----
bortíókép és Griff Furst portréjának forrása: www.google.hu
vide forrása: youtube.com