Korrábban nem látott képek John Mccainről a TIME magazin honlapján
Véletlenül futottam bele az alábbi linkbe. Éppen arról elmélkedtem, hogy milyen furcsa érzés lehet John Mccain édesanyjának, hogy 106 évesen eltemette a 82 éves fiát. Felfoghatatlan számomra mindkét életkor és hogy vajon egy 106 éves anya, hogy tekinthet 82 éves fiára. Na mindegy, nem erről akarok írni.

Tulajdonképpen nem akarok írni semmi különösről, John Mccaint sem ismerem igazán, akkor hallottam felőle először, amikor még Obama kihívója volt 2008-ban. Annak ellenére, hogy nem neki drukkoltam,  nagyon imponált a veterán múltja és amit olvastam róla. Mindig felnéztem az olyan emberekre, akik képesek voltak túlélni egy háborút, annak ellenére is, hogy hadifogságba estek. Szóval nagyjából követtem a magyar sajtóban megjelenő nyilatkozatait, az utóbbi időben Trumppal kapcsolatos megnyilvánulásiat, illetve az agydaganatával kapcsolatos történésekkel is nagyjából képben voltam. 

Szóval éppen ezeken elmélkedem és Mccain temetésével kapcsolatban nézelődtem a neten,  mikor belefutottam a Time cikkébe, amit igazából tüzetesebben át sem olvastam, csak megfogtak a hangulatos, állítólag eddig nem látott Mccain képek és gondoltam csinálok belőle egy gyors bejegyzést,  hátha másnak is érdekes lehet, ami nekem az volt.  Tehát következzen a tizennégy korábban nem látott kép és a hozzájuk fűződő sztorik az alábbi linken:

http://time.com/longform/john-mccain-christopher-morris-photographs/

A poszt felvezető fotóját is innen nyúltam, illetve szeretném kiemelném a személyes kedvencemet is: 

A contact sheet showing photographs of Sens. John McCain and Russ Feingold. "I asked if they would be willing to go on the roof of the Senate Russell building for a portrait session, for their attempt at campaign finance reform, back in March of 2001."

Igazából ez nem is egy fotó hanem több indexkép, John Mccain és Ress Feingold látható rajta. Utóbbiról fogalmam sincs kicsoda. A képeket Christop Morris jegyzi, aki elég könnyen rávette a szereplőket, hogy felmenjenek a Russel Senate Office Building (illusztráció lejebb) tetejére a fotózás kedvéért. 
 
Képtalálat a következőre: „Senate Russell”

"Egyszónakisszázavége", katt a fentebbi linkre és nézzétek át a képeket, ahogy már írtam, szerintem hangulatosak, aki pedig tud angolul annak jó olvasgatást a háttérinfókhoz!  

---

képek forrása: www.google.com; www.time.com