A "szaros" rövidnadrág

Képtalálat a következőre: „shorts back”


Már megint történt velem valami. Gyanútlanul állok a zebránál, minőségi módon várakozom az átkelésre, mikor egy biciklis nénike diszkréten megkocogtatja a vállamat. Aszondja: fiatalamber, nem akarom idegesíteni, de valami csoki vagy nem tudom mi van rászáradva a nadrágjára. Hátranézek és a rövidgatyám szárán egy nagy foltban, mintha szarba ültem volna, sőt mintha egy nagy fekália folt éktelenkedett volna. / De valójában ez tényleg csoki volt, valszeg a
 megolvadt csoki korábban még a kezemről rákerült valahogy a gatyámra, de hogy hogy arról lövésem nincs, mindegy is tudom, úgyse hisz nekem senki/. Fú bazdmeg (ezt csak gondoltam és nem a mamikának mondtam), most mi a büdös francot fogok csinálni, mert hogy az uticél felé meg haladni kell tovább az fix, időre megyek. De közbe meg mindenki tutira azt fogja gondolni, hogy lefostam magam és átütött a nadrágomon a szar. Dilemma non plus ultra. Na mindegy gondoltam, nem ez az első fekália incidens, amiben résztveszek ( lsd. mikor leszart a galamb a Jászain). Szóval megköszöntem a mamikának a szíves felvilágosítást és mintha mi sem történt volna folytattam utamat, nyugalmat színlelve. Néha azért igyekeztem a valagamhoz szorítani a táskámat, de aztán ezzel inkább felhagytam, mert csak még jobban felhívtam magamra a nagyérdemű figyelmét, úgyhogy inkább premierplánba hagytam a foltot, legyen aminek lennie kell alapon. A héven szerencsére volt ülőhely Gödöllőig, onnan meg már gyerekjáték volt a séta a lakásomig. Mindenesetre merem remélni, hogy nem úgy fogok később szállóigévé válni a környéken, mint a kistarcsai fosófantom.

----

Érdekesség: Ez volt az unalomfiló századik posztja. Hurrá, és igen!!! A "szaros" rövidnadrággal ünnepeljük a századikat!

Képtalálat a következőre: „100th post”

----

gatyáskép forrása. google és természetesen csak illusztráció! 
másikkép: szintén a google keresőmotorját dícséri