Újabb infók szivárogtak ki Shane Black Predator filmjéről!

The Predator (2018)


Nem elég, hogy pár napja megjelent az új előzetes a hamarosan mozikba kerülő The Predatorhoz, Shane Black egy friss interjúban azt is bejelentette, hogy Thomas Jane és Boyd Holbrook mellett új főszereplőt kap a film. A  francia újhullámos art-horror szerelmeseinek ismerős lehet a sármos és mindig frissen borotvált,  Alfred P. Bhozont neve. Nos, vele egészül ki, az amúgy is illusztris szereplőgárda. De mielőtt belemennék a  részletekbe, csekkoljátok az előzetest, ha esetleg még nem láttátok:


 

Sajnos, mint ahogyan azzal ti is szembesülhettetek P. Bhozont még nem szerepel az új előzetesben, de Black a már említett interjúban azt is elspoilerezte, hogy a hamarosan érkező harmadik trailer már több Bhozonttal felvett jelentet is tartalmazni fog. Black azt is elárulta, hogy az utolsóban fel fognak tűnni részeletek kedvenc jelentéből is, amivel az első Predator mozi előtt  akart tisztelegni. 
[VIGYÁZAT SPOILER KÖVETKEZIK]Kiszivárgott, hogy az említett  jelenetben a Bhozont által alakított karakter, akinek egyelőre se a nevét se a történetben játszott szerepét nem lehet pontosan tudni (a képek (lsd. később) alapján szerintem egy új ragadozó fajhoz tartozó vadászt alakít majd), egy szétcsócsált hadokló humanoidat vizel le, miután puszta kézzel/lábbal a földbeásta a még élő áldozat fejét. Hátborzongató, a hideg is kiráz , ahogy írom! [SPOILER VÉGE]Annyit mindenestre tudni lehet, hogy P. Bhozont, akire Black olyan filmekben figyelt fel, mint a Un chien l'a baisé Noël (Kutya baszta Karácsony) vagy a nemrég a cannesi filmfesztiválon is minden díjat besöprő "extrémbloodgore" mestermű az Elásott csontok, rekord összegű gázsiért szerződött le a filmbe. Ez utóbbi miatt egyébként csúnyán össze is kaptak Thomas Jane - el, aki kis hiján dobbantott is a moziból.  

Nem is csoda, hisz' azt már régóta pletykálják filmes berkekben, hogy Jane és Bhozont (akik mindketten régi motorosnak számítanak a szakmában) nem jön ki túl jól egymással, mióta Bhozont a 2015-ös Oscar gálán részegen beleharapott  a szintén illuminált Jane-be, állítólag azért mert utóbbi rálépett a lábára és letörte a körmét. (What the fuck ??????? Eddig erről én miért nem hallottam?) 

Mindenestre le a kalappal Black előtt , hogy kezelni tudta a két fenegyereket a forgatások alatt! (Kíváncsi vagyok lesz - e közös jelenetük, ezt ugyanis többszöri kérdésre sem volt hajlandó elárulni Black!)

Sajnos a forgatásról még csak két kép szivárgott ki, de már ezek a fotók is nem kicsit basznak oda! (A képeket lejjebb görgetve láthatjátok!)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a harmadik előzetest és Alfred P. Bhozont csatlakozása után visszavonhatatlanul a filmet is! Yipikaye Mr Black! 

 

 Ferenc Sgi fényképe.Alfred P. Bhozont a The Predator forgatásán bolondozik

Ferenc Sgi fényképe.
 Alfred P. Bhozont a The Predator egyik jelentében

 

 

 

 

---

Bizony, ez egy fake news volt, Alfred P. Bhozont csaltakozása a filmhez, és a Thomas Jane - el való konfliktusa is csak kitaláció. Sőt a Kutya baszta Karácsony, és az Elásott csontok sem létező filmek legjobb tudomásom szerint, így utóbbi díjat sem nyert  cannnesi filmfesztiválon ( vagy mégis?). 

borítókép forrása: www.imdb.com

előzetes forrása: www.youtube.com