Soros György veszélyes gasztronómiai terve

george_soros_sued_girlfriend_08_11_11.jpg


Amikor az ember nyugodtan hátradől és azt hiszi, hogy tényleg mindent, de MINDENT tud már Soros György aljasságairól beüt a krach és valami új, váratlan TÉNY lát napvilágot!


Az csak a szerencse, hogy vannak még olyan éber katonák a végvárakon, mint például az agrárminiszterelnök úr, aki ha kell, könyörtelenül rántja le a leplet Soros úr gasztronómiai összeesküvéseiről (is)!

Közismert TÉNY, hogy az említett spekuláns milliónál is több bevándorlót szándékozik betelepíteni Európába. Ezzel kapcsolatban szerencsére már megtettük a kellő lépéseket és megtesszük áprilisban is. De azért az mégis csak skandalum, hogy Soros most az ízlelőbimbóinknak üzen hadat. Hihetetlen, hogy megint újabb fronton támad bennünket. Ki bírja ezt, de tényleg? Csak a Fidesz!  

De most tényleg azt akarja a vén patás, hogy együnk rovarokat? 
Na még mit nem! Stop the gasztronómiai Soros tervet is, please!

Ha most engedünk és nem állunk ellent, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy nyáron már a szomszéd kertben fekete afrikaiak és arabok grillezik a közönséges konyhai csótányt. De nem is ez a legszörnyűbb(bár ez is nagyon az), hanem, hogy majd nekünk is lenyomják a torkunkon a sok kirántott svábbogarat. Már tényleg más se hiányzik, csak az, hogy a BIZONYÍTHATÓAN LÉTEZŐ Soros-tervet  BIZONYÍTHATÓAN végre hajtó nyugat további tücsköt meg bogarat nyomjon le a torkunkon. Ők meg zabálják tovább a KFC-s csirkét? Na nem eszik olyan forrón a krumplibogarat! Nem engedünk a gasztro-pszichológiai hadviselésnek, itt disznótor helyett nem lesz szarvasbogár mészárszék! 

Ajánlott olvasmány:

https://index.hu/belfold/2018/02/21/csepel_gazdaforum_fazekas_sandor_nemeth_szilard/ 
https://444.hu/2018/02/21/fazekas-sandor-ki-merte-mondani-amit-meg-senki-a-soros-tervnek-az-is-resze-hogy-rovarokat-kell-enni
https://24.hu/kozelet/2018/02/21/fazekas-sandor-szerint-rovarokat-kell-enni-a-magyaroknak-ha-befogadunk-menekulteket/
http://hvg.hu/gazdasag/20180221_fazekas_sandor_a_migransok_miatt_kell_majd_rovarokat_ennunk

Igen, bizony, belinkeltem az összes liberális szennylapot. Fúj.Pü.


------

Kép forrása:
https://www.pri.org/