A semmi ágán ül a szívem. Upsz. Leesett.

Te is bekaphatod! Dögölj meg köcsög...az egész tetves várossal együtt!

Dögöljenek meg a koldusok a kétszínű mosolyukkal...dögöljenek meg a levakarhatatlan utcai ablakmosók, menjetek el a picsába dolgozni!

Dögöljenek meg a pakisztáni taxisok a köritől bűzlő életveszélyes tragacsaikkal, született terrorista állatok lassítsatok bazdmeg!!

Kapják be a Chealsi buzik is...ezek a borotvált mellkhasú kondipatkányok, akik a parkokban meg a tereiken élvezkednek és a farkukat rángatják a meleg kábelen!

Dögöljenek meg a koreai boltosok a méregdrága gyümölcseikkel és a műanyag virágaikkal! 10 éve rohadnak itt és még mindig nem beszélni angol!!

Pusztuljanak a teát kortyolgató kockacukrot szopogató ruszki maffiózók! Forduljanak fel a tengerparton...csaló, bunkó banda!!Húzzatok haza a fenébe...a feketébe bújt hassidokkal együtt akik korpás hajjal lejtenek a 47. utcán és dél-afrikai apardheid ízű aranyat tukmálgatnak a csóró polgárra!!

A brókerek is bekaphatják, mocskos kapzsi kiscézárok...ezek a szánalmas tőzsdecápa imitátorok gátlástalanul nyulják le a kisemberek tisztességes munkával megkeresett pénzét!! Az összes ilyen gennyláda takarodjon a sittre örökre!!! Még hogy Buss és Chiney nem tudnak erről, menj te akkor a picsába! Tarkhoatelfe worldcom mind sikkasztott...a rohadt puertorikóiak meg 20-an ülnek egy kocsiban, naná ünnepeljen a csöves brigád...de a dinka dominikaiakhoz képest ők még így is született zsenik!!

Kapják be és dögöljenek meg a zselétől csöpögő hajú digók ahogy műszálas dzsogingban baseball ütővel hadonászva keresztapáskodnak a Maffiózók szereplőválogatásan!!

Kapják be az 50 dolláros articsókát zabálló eastside-i sznobok!! Csupa agyonplasztikázott kikent kifent szanaszét szedett torz arcú rém!! Kit akarsz te itt átverni kisanyám?!?!?!

Kapják be a külvárosi fekák...csak egymásnak tudnak passzolni, túl sokat lépnek aztán meg ugyan úgy kosárra dobnak, a végén pedig ha valaki beszól mindent a fehét játékosra kennek!! A Rabszolgaságot már 137 éve eltörölték..tovább kéne lépni!!!!

Dögöljenek meg a korrupt zsaruk a zsíros farbahatoló gumibitjaikkal a némaság kék fala mögé bújva...rég eljátszották a bizalmunkat!

Dögöljenek meg a papok akik gyerektesteket simogatnak és az egyház is amelyik védelmezi őket ilyenkor...és ha már itt tartunk kapja be Jézus! Baromi könnyen megúszta 1 nap a kereszten 1 hét a pokolban és egy örökkévalóság az angyalok közt a mennyben?! Húztál vólna 7 évet Otisswillben Te!


Kapja be Osama Bin Laden az Al-kaida meg az összes retkes fundamentalista a világon! A meggyilkolt ártatlan ezrekért cserébe kivánom, hogy az árnyékvilágot átlépve a 72 kúrvátokkal együtt a pokol tüzén égjetek él! Nyaljátok ki a fenséges ír seggemet szarrágó turbános tevezsokék!!


Kapja be Jacob Elinsky álnok gazember, dögöljön meg a legjobb barátom Francis Slaughtery aki engem lenéz még is a barátnőm seggét bámulja! Dögöljön meg Naturelle Riviera, megbíztam benne ám ő aljasan hádbadöfött...elárult engem a rohadt ribanc!


Dögöljön meg apám a végtelen gyászával ahogy szódát kortyolgatva a pult mögött wiskeyvel itattja a tűzoltókat, miközben a bronxi csapatnak szurkol!


Dögöljön meg az egész város az Astoria sorházaitól a Park sugárúti luxuslakásokig, a Bronxi lakótelepektől a Sohoig, az Alphabet city sikátoraitól a Park slob téglaházakon át a Statenislandi kéglikig! Döntse romba egy földrengés, eméssze fel a pusztító tűz vagy támadják meg a tengerek és mossák el ezt a rothadó egyre terpeszkedő patkánytanyát!


Nem...Te dögölj meg Montgomery Brogan! Mindened megvolt de eldobtad te béna FASZ!!!


 

-----

A szöveg és a videó az Utolsó éjjel [25th Hour] című filmből származik. 

Video forrása: Youtube
Szöveg: kritikustomeg.org