Kellemes karácsonyt, Te mocskos állat!

bad-santa_610.jpg

Biztos rajtam kívül is van még egy-két kolléga, akinek tele a bőrputtonya a karácsonyra hangoló ünnepi dal-dömpinggel, sőt az egész kötelező karácsonyi ál jóhangulattal is. Na ez a feljegyzés pont nekik készült. Mer' hát remélem mást is idegesít, mikor reggelente a buszra várva, a pláza bejárat előtt felszerelt "baszomnagy"  hangszórókból a Jingle Bells üvölti le a haját.

Alapból stresszes az ajándékvásárlás nomeg a pláza tömegnyomor, ami ezzel jár, hát még ha ezt aláfestésként megspékeli a Dicsőség-dicsőség. Az ilyen alattomos "meghittjókedv" pláza-mantra az, ami csavar még egyet az amúgy is szétfacsart idegrostjainkon, ugye? De azt mondom, hogy még ezt is katonásan tűri az ember, egészen addig amíg vásárlás közben el nem kapja az a bizonyos szapora (márpedig 99,99%, hogy az idegtől mindenkit elkap). Mert hogy még fosás közben is azt kell hallgatnia, hogyan visszhangzik ordítva a WC csészéből két fingás között a Kis karácsony, nagy karácsony az már sok.

Ezután már úgy érzi az ember, hogy menthetetlenül korpáson dörentette az élet. De még ennek ellenére is rója tovább a kötelező beszerző köröket és csak szelíden motyogja az orra alá pár elmorzsolt könnycsepp között, hogy a kurva édes anyját annak a kisült kis kalácsnak is. Legvégül pedig megtörten hazaténfereg, kinyitja a hűtőt és kortyol egyet (vagy tizenegyet) a Jack Danielsből. 

maxresdefault_1.jpg
Idén is felmerül a bevásárlás hajrá előtt a kérdés, sőt kérdések!

Mit lehet ilyenkor csinálni?
Hogyan lehet nagyvonalúan felül emelkedni a helyzeten?
 
Lehet méltósággal viselni a szinte elviselhetetlent?

Nagyon egyszerű a válasz...
semmit,
sehogy,
nem
.

Viszont finomhangolni a nyáltengert azért lehet. Pontosan ezért is gondoltam arra, hogy az alábbi zenei válogatással segítem a sorstársaimat idén karácsonykor. Hátha ez valamit segít. A javaslatom tehát, hogy ezt a playlistet toljátok fel a telefonokra, aztán fülest be, fogakat és farpofákat összeszorítani, majd irány megvásárolni az utolsó cuccokat is! És még valami. Ne feledjétek, ha a barátnőtök azt mondja, hogy ugyan Drágám nem kérek semmi nagy dolgot karácsonyra, azonnal essetek pánikba. Biztosak lehettek benne, hogy az elvárás igen magas, minimum egy drága parfüm vagy aranykarkötő, vagy valami extrán kreatív. Ha nem, hát akkor valószínűleg a szilveszter már magányos kocsma túra lesz!

GUNS AND ROSES - WHITE CHRISTMAS 

WEDNESDAY 13 - BURIED ALIVE BY CHRISTMAS

 

 MICKEY AVALON - TWO FRONT TEETH (Mindig is felnéztem azokra akik kevéssel is bérik karácsonykor. Mint péládul Mickey Avalon aki nem is szeretne mást karácsonyra mint, hogy visszakapja a két első fogát.)

SKID ROW - JINGLE BELLS (ROCK REMIX)


ALICE COOPER - SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

SEX PISTOLS - JINGLE BELLS

THE RAMONES - MERRY CHRISTMAS 

AC/DC - MISTRESS FOR CHRISTMAS

CANNED HEAT - CHRISTMAS BOOGIE

CHUCK BERRY - RUN RUDOLPH RUN

SNOOP DOOG FEAT NATE DOGG - TWAS NIGHT BEFORE CHRISTMAS

EAZY - E - MERRY MUTHAPUKKIN CHRISTMAS

 

BÓNUSZNAK PEDIG:

 

 

 

-------
Ha esetleg méltóztatnál követni a Facebook-on (elvégre nekem is karácsony van) : 

https://www.facebook.com/efmint/