Végre megérkezett a Sicario 2: Soldado előzetese!

soldado.jpg

Ha az ember olyan Coelho szintű spirituális magasságban éli az életét, mint ahogy azt én is teszem, minden nap talál valamit, amiért igazán őszintén, szívből hálát adhat.  Ma sincs ez másképp. Elég hozzá annyi, hogy éppen szünetet tartottam a kemény és odaadó napi robotban, amikor is az Úr csendes pihenőmet azzal  jutalmazta, hogy belefutottam a még friss, ropogós Soldado trailerébe. Magamban hangosan felkiáltottam: végre kijött, amiről már azt hittem, hogy soha nem fog kijönni!!!!! (És szerencsére, ez a mondat nem egy akut székrekedés kapcsán hagyta el a szám.)

Gondolom sokan emlékeznek a Denis Villeneuve jegyezte 2015-ös Sicario c. filmre. Benicio Del Toro, Josh Brolin, Emily Blunt? Dereng valami?

Hát persze, hogy dereng. Ez volt az a film, ami mocskos, kegyetlen naturalista és "laikus szemlélőként" hitelesnek tűnő mód mutatta be az amerikai "War on drugs" - t Mexikóban illetve a mexikói határ melletti USA területeken. Tette mindezt egy FBI-os ügynöknő szemén keresztül de a show-t, annak ellenére, hogy a Blunt alakította karakter is nagyon erős volt,  mégis ellopta a Benicio Del Toro alakította Alejandro, a hallgatok bérgyilkos.

A Soldadóban ha minden igaz a Del Toro által alakított  karakterrről tudhatunk majd meg még többet és persze folytatódik a könyörtelen harc az amcsik és a mexikói drogkartellek között. Ha lehet hinni a marketingnek, akkor a Soldadó "bigger"-ebb is lesz, meg "better"-ebb is, mint a Sicario. Hát kíváncsi leszek, mindenesetre én nagyon, de nagyon várom! 

De nem is szaporítom tovább a szót, lássuk a trailert:


Ugye milyen jó volt ? Hát persze ! 
Köszönjük Uram! Ámen!


  -----

https://www.facebook.com/efmint/