Kabát nélkül fáztam volna a Celeb vagyok ments ki innentől!

kabat.png

Korábbi posztomban (Műsorvezető vagyok bakker mentsél már ki innen) már írtam arról, hogy a  Celeb vagyok ments ki innen új évadára igazán ramaty műsorvezető párost sikerült összehozni (az akkori szavazás alapján úgy tűnt, ezzel a gondolatommal nem vagyok egyedül).  Ezt pár nappal azután "vetettem papírra"', hogy elstartolt a show, így ekkor még bizakodtam, hogy idővel ez majd változni fog.

Szó se róla, imáim meghallgatásra találtak, idővel jött a változás. A gondom csak az volt, hogy éppen csak annyira, hogy el tudjam viselni Rami és Peti jelenlétét. De jogos, ne legyek már telhetetlen, Isten elfoglalt, annak is örülhetek, hogy legalább ennyivel támogatta a "minőségi szórakozás" iránti igényemet.

Sőt igaza is volt, hogy nem spilázta túl a kérésemet, mert most, hogy véget ért a műsor, már én is belátom: oltári nagy hülyeséget akartam. Gyakorlatilag a műsorvezetők személye lényegtelen volt. A műsor hangsúlya Pumped Gabó és Kabát Peti csetlésein és művészi minőségű botlásain volt. Elvitték a hátukon az egész showt. Üzembiztosan szolgáltatták adásról adásra az idiótábbnál - idiótább poénokat. A végére pedig nem, hogy elfáradtak, hanem még rá is dobtak egy lapáttal a hülyeségvonatra. Egyszerűen ficánkoltak ebben az amúgy igen hálás szerepben.

Az utolsó adásokban, szinte minden megszólalásuk, lélegzetvételük aranyat ért ( már azoknak mindenképp akik szeretik az alpári humort). Nem akarták megjátszani a komoly túlélőt, nem nyomták az unalmas hisztit, nem sápítoztak folyamatosan rend és fegyelem után, nem világosodtak (legalább is túl gyakran) spirituálisan meg. Egyszerűen csak hozták az ösztönös balfaszságokat, a kereskedelmi Stan és Pan-t. 

Ezért örültem baromira tegnap, mikor eldőlt,  hogy Kabát Peti a győztes. Annak ellenére is, hogy  Gabónak is nagy szerepe volt a győzelemben, mert úgy dolgozott Kabát alá, mint a kisangyal. Ha jobban belegondolok legszívesebben megosztottam volna az első helyet kettejük között. 

Annál viccesebbet én kevésszer láttam, mikor Gabó felkészítette Kabátot, a szumó harcra. Az Rocky szintű magasság volt. Magáról a küzdelemről Frankkel már nem is írok semmit, mert  csak szuperlatívuszokban lehetne.

pumped.png 

Egy szó mint száz, Kabát és Gabó miatt kurva jó volt az idei Celeb vagyok. Kell néha a nehéz munkanapok végére, hogy szétröhöghesse valamin az agyát az ember. Erre bárki bármit mond, tökéletesek az ilyen műsorok. Aztán majd holnap reggeltől ismét lehet előfizetést hosszabbítani az Élet és Irodalomra.
-------

https://www.facebook.com/efmint/

PS.: Előre is elnézést azoktól, akik úgy érzik, hogy minősíthetetlen bűnöket követtem el posztomban a magyar nyelvtan és helyesírás ellen. A bejegyzés megírása előtti napokban, több óráig kukoricán térdepeltem a sarokban, hogy előre bűnhődjek és lerójam ez ügyben adósságaim. 

 Képek forrása: Google volt a barátom.