Idén Karácsonykor nem lesz Reszkessetek betörők az RTL-en???

Soros György keze messzire ér! Nem elég, hogy a Soros - terv révén  millió-migránst akar Európába telepíteni, újabb hagyományainktól akar megfosztani bennünket. Naivan azt gondolhatnánk, hogy nem több ez mint fricska, bors az orrunk alá, de ne legyen illúziónk! Ma  a Reszkessetek betörők, holnap a Karácsony! Az RTL-Klub Soros kottájából játszik. Egyedül abban bízhatunk, hogy a nemzeti oldalon álló média nem fogja szó nélkül hagyni a skandalumot és már megtette vagy ha nem, hát megteszi a szükséges lépéseket. Nem telhet el Karácsony Reszkessetek betörők nélkül! 

soros-gyorgy-e1446493598681.jpg20131221szorakozas-macaulay-culkin-reszkessetek-betorok.jpgA Soros kottájából játszó európai bürokraták és Brüsszel nem diktálhat nekünk! Nem engedjük, hogy lerombolják európai keresztény hagyományaink, hangosan ki kell mondanunk kedves Hölgyeim és Uraim, hogy a kultúránk nem eladó! Akkor sem ha Soros a Nothingami bíró útjára lépve gyakorol nyomást ! (Idézzük is fel gyorsan a klasszikust:)


Mi ott fogunk ülni a nappalikban, ott fogunk ülni a hálószobákban  a televíziók és monitorok előtt. Nem engedünk a nyomásnak. Amíg van nemzeti Robin Hoodunk, addig van ki megvédje hazánkat! A nevét ki sem kell mondjam, hiszen mind tudjuk ki áll a nemzet oldalán. Amíg Ő velünk van, addig hiába próbálkozik a spekuláns, a nagytőkés! Nem hagyjuk, hogy gyermekeink, a jövő reményteljes generációi reggeltől estig a Tapló Télapót bámuljuk Karácsonykor (is). Ha kell DVD-ről, ha kell Blu Ray lejátszóról, vagy ha kell VHS verzióban a Youtubról nézzük Krisztus születése napján nemzeti klasszikusunkat. Nem hagyjuk szó nélkül a Soros - Tervet és nemet mondunk rá ! Köszönöm, hogy válaszolt a kérdésre, Ön volt a 10 000 001. szavazó. Soha ilyen sikeres még nem volt blogon szavazás ( vagy úgyszólván konzultáció)!
 

-----

Felhasznált képek forrása: Internet