Műsorvezető vagyok bakker, de mentsél már ki innen...

A Celeb vagyok ments ki innen azon műsorok egyike, amit ugye senki se néz, de mindenki pontosan tudja, hogy mi történt az előző adásban. Szerintem nem egy rossz formátum, személy szerint nagyon szeretem a sztárok non-stop picsogását hallgatni miközben válogatott csúszóba meg mászóba és ocsmány huncutságokba nyomják az arcukat. Azt meg pláne imádom, mikor tökön rúgja az embert a valóság miszerint a megszokott tip-top csajok sminkje alatt ott lapul valami elég durván szarkalábas történet, és a mindig magabiztos macsók trikója alatt valójában ott rejtőzik az a csúnya, masszív férficsöcs. Dehát ettől szép ez a műsor, hogy végre kézzel fogható bizonyítékot kapunk afelől, hogy a celeb is szarik (és ráadásul néha pálmalevéllel kell kitörölnie a valagát). Már elnézést az ordenáré megfogalmazásért. 

20171117celeb-vagyok-ments-ki-innen17.jpg

Az idei évad viszont kurva szarul kezdődik. Illetve pontosítok, a műsorvezetők kezdenek kurva szarul. Bocsánat, de ez van. Nem vagyok nagy rajongója Sebestyén Balázsnak meg Vadon Janinak sem, de amit Puskás Peti és Kiss Ramóna eddig leművel az szerintem nagyon ciki. Persze, értem én, hogy még bele kell jönni, meg új a feladat és különben is csak két adás ment le. Értem én, csak nem érdekel.

Annyira nincs összhang közöttük, hogy azt kínos nézni. Puskás Peti sokkal rosszabb mint én egy első randin. Folyamatosan nyomja a dumát és próbálja bizonyítani, hogy ő milyen vicces gyerek, de valahogy nem ütnek a poénok, sőt a poénok oltári kínosak. Azok a fajták ami után az ember csak széttárja a kezét, hogy : mi van? Valaki szóljon Petinek, hogy a kevesebb néha több és hogy minél görcsösebben próbál laza lenni, annál kínosabb. 
Ramóna meg olyan mint egy tini-csitri, már elnézést a konkrétságért. Amilyen magabiztosan tolta az X- Faktort, annyira bénán tolja a dzsungelt. Legalább is eddig. Sajnos kínos nézni őket, nem kicsit, nagyon. Olyanok mint ha beeresztettek volna két tinédzsert egy középiskolai szexuális felvilágosítás órára. Nem gondoltam volna, hogy visszasírom Balázst meg Janit.

Nagyon úgy néz ki eddig, hogy nem a celebeket, hanem inkább a műsorvezetőket kell majd kimenteni a dzsungelből méghozzá s.o.s-ben. 


20171117celeb-vagyok-ments-ki-innen31.jpg
  

Najó, azért  nem szeretnék túl szigorú lenni. Biztos állati nagy nyomás van a két műsorvezetőn és próbálnak majd felnőni a feladathoz. Bízom benne, hogy belejönnek majd, elvégre egyelőre időnk mint a tenger próbálkozni. Babettet meg tessék tovább szívatni úgy mint tegnap. Ha így folytatja, Isten bocsása meg nekem, de meg fogom kedvelni. 

kollo-babett_image_7fd2705d48261ddc333a8b5e5c7b_16-9.png

 

 

https://www.facebook.com/efmint/