Megjelent az új Marilyn Manson klipp és baromi jó!

manson-vid-1505488593.png


Szeptember 11. - én debütált Marilyn Manson hamarosan megjelenő (10.06) 10. albumáról a Heaven Upside Downról a We know where you fucking live című nóta. Ahogy korábbi posztomban írtam igazán túl sokat már nem várok Mr Mansontól, de a debütáló dal meglehetősen igéretesnek tűnt már első hallgatásra. A már megkezdett Pale Emperoros  bluesos vonal mellett olyan, mintha Manson zeneileg kicsit visszakanyarodna az Antichristos idők agresszivitásához, ami így első blikkre egész jó elegynek hangzik. Igaz, hogy a banda élőben is eltolta a számot, a Budapest Parkban induló turnéján, de az élő verzióból nekem nem jött át , hogy mennyire jó kis cucc is ez.

A lényeg , hogy ma debütált az új videoklipp is amitől leesett az álam. Olyan minta Manson a filmes munkák (Sons Of Anarchy, Let me make your Martyr) hatására megtáltosodott volna. Egy baromi jó filmszerű klippet kaptunk, ami gyakorlatilag számomra egy 5 perces zanzásított verziója a Funny Games című klasszikusnak a szokásos Marilyn Manson féle humorral vegyítve. De nem is szaporítom tovább a szót, beszéljen helyettem inkább a klipp:

A klippet és az albumot megelőzi egy nagyon frankó kis kampány is aminek a lényege, hogy valószínűleg azok akik előrendelték az albumot (ezt biztosan nem tudjuk) fekete borítékban levelet kapnak Mr Mansontól, amelyben egy üdvözlőkártyát találnak amin csak ennyi olvasható:

We know where you fucking live!

Talán végre feltámad Marilyn Manson hamvaiból és egy új komolyabban vehető ciklus kezdődik a Pale Emperort megelőző bénázás után? 

Remélem.