2017. okt 10.

Johnny Depp-el nyomul Manson új videoklipjében

írta: efmint
Johnny Depp-el nyomul Manson új videoklipjében

johnny-marilyn-1.jpg

Rémes, hogy mostanában ennyit foglalkozom Mr Mansonnal, de mit lehet tenni, ha ömlenek a jobbnál jobb megjelenések a művész úrtól. A végén még a kedves olvasók azt gondolják, hogy szerelmes vagyok Marilynbe, de nem. 
Johnny Depp és Manson brománcával kapcsolatban viszont már nem lehet ilyen egyértelműen nyilatkozni a szerelem kérdésköréről, de ne tereljünk el a figyelmet a lényegi mondanivalóról azzal, hogy a homoerotika ingoványos talajára tévedünk. 

A poszt tulajdonképpeni apropója az, hogy Manson új klipet hozott ki ma reggel az október 6.-án megjelent Heaven Upside Downról albumról, méghozzá a majdnem címadó dal Say 10-ből ( Korábban Say10 volt az album munkacíme). Akik követték a megjelenés előtti időket, emlékezhetnek rá, hogy volt egy rövid kis promó ugyan ehhez a számhoz ha jól emlékszem pont az amerikai elnökválasztást megelőző napon, amelyben Manson minden félét huncutkodik: Bibliát tép, grimaszol és levágja a fejét egy Donald Trump szerű figurának.


A most megjelent klipben Donald Trump szerű alak már nincs, van viszont helyette Johnny Depp Isten szerepében (gondolom mindenki remeg az izgalomtól, hogy vajon ha Depp Isten akkor kire osztották a Sátán szerepét). A klip zseni. Ha csak belefutnék egy - egy jelenetbe akár azt is gondolhatnám, hogy egy horror filmet nézek. Hiába, úgy tűnik Mr Mansont végérvényesen beszippantotta a mozi és a filmkészítés misztikuma. 

Egyébként Johnny és Marilyn barátsága ha jól tudom egész régről datálódik, talán még a From Hell mozi idejéből, és az nem most volt hanem 2001 környékén. Együtt lógtak hármasban Hunter S. Thompsonnal is, szóval múltjuk van. Depp egyébként már a Born Villain albumon megjelenő You're so Vain nótában is gitározott az albumon, illetve több fellépésen is besegített szólógitáron olyan számoknál mint a Sweat Dreams vagy a The Beuatiful People.

De nem is szaporítom tovább a szót a száraz tényekkel, következzék a klip:

 


----

Ha érdekelnek az unalomfiló további posztjai, kérlek ne légy rest dobni egy likeot a facebook profilomra: UNALOMFILÓ

Köszönöm ! 
 

Szólj hozzá

marilyn manson videoklippek heaven upside down say10 zenefiló